KOSTVETENSKAP
Utbildning och forskning om matens betydelse för människan i det moderna konsumtionssamhället
Nyheter
- Forskning om ensamätande uppmärksammas av Äldre i Centrum 2023-05-26
- Vi anordnar internationellt symposium inom sensorik i Uppsala 2023-05-09
- Magisteruppsats om övervikt och obesitas hos barn blir riksnyhet 2023-03-13
- Doktorand i kostvetenskap med inriktning krononutrition/måltidsmönster 2023-02-10
- Global food safety seminar 2023-01-26
Publikationer
-
Pirkola, Laura; Dicksved, Johan; Loponen, Jussi; Marklinder, Ingela; Andersson, Roger
Fecal microbiota composition affects in vitro fermentation of rye, oat, and wheat bread
2023
-
Neuman, Nicklas; Sandvik, Pernilla; Bellini Lindholm, Ninni; Bömer-Schulte, Katharina; Lövestam, Elin
Food-related experiences and behavioral responses among people affected by chemosensory dysfunctions following COVID-19: A scoping review
2023
-
Dahlström, Sara; Henning, Ida; McGreevy, Jenny; Bergström, Liza
How Valid and Reliable Is the International Dysphagia Diet Standardisation Initiative (IDDSI) When Translated into Another Language?
2023
Kalendarium
- Inga kommande evenemang för tillfället